Det fina med frihet här i världen är att den är skön att uppleva och den leder till att världen blir rikare. Fria människor är bättre på att skapa välstånd än människor i kedjor. Det är ingen slump att Nordkorea, förtryckets hemvist och världens sista kommunistiska land, har fattigdom. Kommunism skapar fattigdom.

Socialister vill att alla ska ha lika mycket och det enda sättet att lyckas med det är att göra alla lika fattiga. Du kan inte göra alla lika rika eftersom du då först måste skapa rikedom. Rikedomar kan man inte skapa genom att ta bort pengar från de som har skapat dem. Frihet är en bättre metod. Låt alla få göra vad de vill, så länge de inte inkräktar på andras frihet, och du kommer att se att världen blir mycket bättre.

Dels kommer folk att vara lyckligare och dels kommer det skapa mer företag, mer arbeten och bättre tillväxt. Socialister tror sig veta bättre än andra människor och vill förbjuda folk att göra vad de vill. En socialist skulle till exempel förbjuda sms lån. Att låna pengar anser de är fult och smslån skadligt för människan. Att ekonomisk frihet leder till att folk kan göra saker de själva vill göra är inget som socialisterna bryr sig om. Socialisterna bryr sig bara om ifall du gör det som dom vill att du ska göra. Delar på föräldraledigheten, studerar rätt utbildningar och inte köper tjejlego till din dotter. Du får gärna köpa en brandbilslego till din son, men köp inte tjejlego till din dotter. Då är du en ond människa som förstör framtiden för henne. Vilket är helt absurt. Köp vad du vill till din dotter, helst något hon själv vill ha förstås, och njut av din frihet. Låt inte andra bestämma över dig. De som är onda människor är de som vill bestämma över andra.